Расписан конкурс о теми „Знањем против мина“

Црвени крст Републике Српске расписао је наградни конкурс за ученике основних и средњих школа за израду ликовних и литерарних радова о теми „Знањем против мина“, који ће трајати до 25. новембра 2021. године.

Конкурс је расписан поводом Недјеље упозоравања на опасност од мина, која се обиљежава од 8. до 15. децембра. На конкурсу може да учествује један ученик само са једним радом, који треба да буде достављен општинским и градским организацијама Црвеног крста.

Општинске и градске организације изабраће по три ликовна и три литерарна рада основаца и ученика средњих школа са својих подручја и послати их секретарима Координационог одбора Црвеног крста најкасније до 1. децембра 2021. године.

Координациони одбори Црвеног крста бираће по три најбоља ликовна и литерарна рада, те послати у Црвени крст Републике Српске најкасније до 7. децембра 2021. године.

На сваком раду треба да пишу основни подаци о ученику, односно име и презиме, разред и одјељење, школа, мјесто и име предметног наставника, а у литерарним је у наслову потребно назначити назив теме, наводе из Црвеног крста.


Објављено

у

од

Ознаке: