Захвалница за подршку и разумијевање

Поводом обиљежавања 25 година рада и функционисања Клинике за општу и абдоминалну хирургију Универзитетско клиничког центра Бања Лука, Организацији ампутираца УДАС Републике Српске уручена је захвалница за подршку и разумијевању у развоју и унапређењу Клинике.

Овај значајан јубилеј Клиника је обиљежила са пријатељима и сарадницима уз представљање историјата и развоја Клинике, те уручење захвалница заслужним појединцима. Обиљежавању су присуствовали и доајени бањалучке хирургије чије залагање, труд и рад су поставили темеље данашње Клинике за општу и абдоминалну хирургију.

Подсјећамо, Организација УДАС је управо поводом јубилеја Клинике за општу и абдоминалну хирургију у фебруару 2024. године донирала 22 умјетничка рада који су изложени у холу наведене клинике. На овај начин жељели смо да пацијентима омогућимо што угоднији, топлији и пријатнији боравак на Клиници током њиховог лијечења. Умјетнички радови, који су поклоњени Клиници, представљају уједно и знак захвалности за све љекаре и медицинско особље Републике Српске које је током рата збрињавало наше кориснике, ампутирана лица који су преживјели трауматско искуство губитка дијела екстремитета.


Објављено

у

од

Ознаке:

Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *