Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
20
Aug
2019

Rafting za lica sa invaliditetom

Za potrebe realizacije projekta ‘’Unapređenje položaja lica sa invaliditetom’’ kojeg finansira Grad Banjaluka, Organizacija amputiraca UDAS Banja Luka, raspisuje poziv licima sa invaliditetom sa područja Grada Banja Luka za učešće na jednodnevnom sportsko-rekreativnom događaju Rafting na rijeci Vrbas.

Rafting za lica sa invaliditetom održaće se 27.08.2019. godine (utorak) sa početkom u 10:00 časova. Bezbjednost i sigurnost učesnika navedene aktivnosti su nam na prvom mjestu i iz tog razloga će događaj voditi Rafting centra Kanjon Banja Luka, odnosno licencirani vodiči od strane Internacionalne Rafting Federacije. Dužina spusta Rijekom Vrbas biće oko 7 kilometara. Nakon spuštanja niz kanjon, biće organizovan ručak i druženje svih učenika spusta u Rafting centru Kanjon.

Projekat ’’Unapređenje lica sa invaliditetom’’ koncipiran je na osnovu potreba lica sa invaliditetom. Primarna namjena projekta jest da se lica sa invaliditetom predstave kroz sportsko rekreativne aktivnosti s ciljem socijalizacije u društvenu zajednicu. S druge strane, Banja Luka je poznata po prirodnim bogastvima, a jedna od njih je i rijeka Vrbas, koja je poznata kao jedan od najljepših kanjona u Evropi na kojem se organizuje rafting, te će rafting biti ujedno i prilika za promociju Grada na Vrbasu.

Zainteresovana lica sa invaliditetom sa područja Grada Banja Luka potrebno je da dostave prijavu za učešće koja treba da sadrži sledeće podatke:

  1. Ime i prezime
  2. Kontakt telefon
  3. Vrsta invaliditeta

Ukupan broj lica sa invaliditetom koji će učestvovati na raftingu je 20. Prijave se primaju do petka, 23.08.2019. godine putem emaila: [email protected]

Za sve dodatne infomacije možete kontaktirati broj telefona: 051 437 488. Kontakt osoba: Vesna Vujaković, kooridnator projekta.