Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
15
Jun
2018

Nagrade za najbolje studente

Svečano otvaranje 17. godišnje izložbe radova studenata Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci održano je juče, 14.06.2018. godine u 20.00 časova u Univerzitetskom gradu, Bulevar vojvode Petra Bojovića 1a Banja Luka. Na izložbi su predstavljeni radovi studenata od prve do četvrte godine Akademije likovnih umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci.

Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS, Banja Luka u sklopu završne kolektivne izložbe studenata Studijskog programa Likovne umjetnosti, Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci u akademskoj 2017/18 godini dodjelio je dvije nagrade i to:

  1. Aleksandri Kuzmanović, studentkinji 3. godine, smjer Slikarstvo. Nagrada se sastoji od dodjeljivanja termina za samostalnu izložbu u sklopu redovnog izlagačkog programa za 2019. godinu u Kulturnom centru UDAS Banja Luka

  2. Nenadu Balta, studentu završne godine, smjer Grafika. Nagrada se sastoji od dodjeljivanja termina za samostalnu izložbu u sklopu manifestacije „Jesen grafike“ za 2018. godinu u Kulturnom centru UDAS Banja Luka.