Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
17
Feb
2020

Poziv osobama sa invaliditetom za prijavu na stručnu praksu

UG ''Nešto Više'' poziva nezaposlene osobe sa invaliditetom sa završenom srednjom školom i/ili fakultetom sa područja cijele Bosne i Hercegovine da se prijave za sticanje dvomjesečnog radnog iskustva.Cilj ove aktivnosti je omogućiti nezaposlenim osobama sa invaliditetom sticanje dvomjesečnog radnog iskustva. Sve prijavljene osobe koje budu izabrane, ukupno njih 10, imaće priliku da u periodu od osam sedmica steknu radno iskustvo, radeći u organizacijama civilnog društva, preduzećima i lokalnim ustanovama.

Poziv je namijenjen nezaposlenim osobama sa invaliditetom sa završenom srednjom školom i/ili fakultetom. Zainteresovane osobe trebaju poslati popunjen obrazac najkasnije do 28.02.2020. godine do 16h. Konačni izbor odabranih kandidata izvršit će se najkasnije do 13.03.2020. godine, i samo odabrani kandidati će biti kontaktirani.

Navedena aktivnost realizuje se u okviru projekta ''Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana'' kojeg finansira Evropska unija, a realizuje Organizacija UDAS u partnerstvu sa UG ''Nesto Više'' i Helsinškim parlamentom građana Banja Luka.

Kopletan tekst Poziva kao i prijavni obrazac možete preuzeti u nastavku:

Poziv_OSI.docx

Prijavni_obrazac_OSI.docx