25
Dec
2018

Kolektivna izložba likovnih radova polaznika Škole crtanja i slikanja

Kolektivna izložba likovnih radova polaznika Škole crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta biće otvorena 29. decembra 2018. godine (subota) sa početkom u 18.00 časova u Kulturnom centru UDAS, ul. Sime Miljuša br.2. Banja Luka. Školu crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta u prvom polugodištu u školskoj 2018/2019, koja je trajala od septembra do decembra 2018. godine, pohađalo je ukupno 47 djece sa i bez invaliditeta uzrasta od 4 do 18 godina.

Časove crtanja i slikanja za polaznike Škole vodila je Sandra Mičić diplomirana slikarka, koji je polaznicima Škole prezentovala teorijsku i praktičnu nastavu iz crtanja i slikanja. U prethodnom semestru polaznici su radili sledeće teme: portret, reljef, geometrijske elemente, maske, šumski svijet, uticaj mina, mozaik, svijet snova, jesen, ekologija, zoo vrt i mnoge druge.

Polaznici Škole su za novogodšnje praznike uradili 150 novogodišnjih čestitiki koje su dostavljene na adrese javnih institucija i nevladinih organizacija u Republici Srpskoj i BiH. Polaznicima Škole čestitamo na uspješno završenom prvom polugodištu, te najavljujemo da Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta nastavlja sa radom u januaru 2019. godine, nakon zimskog raspusta.

Kolektivna izložba će biti otvorena do 15. januara 2019. godine i može se pogledati radnim danom od 09:00 do 15:00 časova.

Dobrodošli!